S.C. CLAUCIM S.R.L  2012
S.C. CLAUCIM S.R.L Societatea a fost înfiinţată în anul 1996 cu capital integral privat, având ca principal obiect de activitate COMERCIALIZAREA MATERILALELOR DE CONSTRUCŢII.  O dată cu trecerea anilor s-a  adaptat  la cerinţele şi nevoile clienţilor şi satisfacerea solicitărilor acestora firma diversificându-şi continuu gama serviciilor şi a produselor comercializate de: ciment, var, înlocuitor de var, adezivi pentru faianţe şi gresie, gleturi, chituri de rostuit, mortare, ipsos, cărămidă, ţiglă, plăci ondulate, şindrile bituminoase, plăci fibrociment, gips carton şi accesorii, vată minerală, polistiren, carton bitumat, placaje PAL, O.S.B, dale din beton, bloc beton, bloc beton pt cofraje, vopsele, lacuri şi produse anticorozive, obiecte sanitare şi toate accesoriile, cahle teracote, produse electrice, elemente din PVC, PPR, policarbonat, oţele , sârme şi plase sudate, fitingerie etc... şi-a lărgit activitatea cu transport intern la domiciliul clientului în prezent fiind unul din liderii  de zonă în acest domeniu. Suntem conştienţi că satisfacerea nevoilor actuale în domeniul materialelor de construcţii este în permanentă dezvoltare şi de aceia  o să venim  în curând  cu un nou sediu  modern şi spaţios unde vă vom oferi o gamă diversificată de produse. De asemenea prin atragerea permanentă a clientelei şi păstrarea   legăturii cu aceasta oferindu-le calitate la un preţ avantajos fiind conştienţi că timpul este cel mai preţios lucru în zilele noastre, serviciile sunt prompte şi conform standartelor actuale.                                              Vizitaţi-ne şi nu veţi regreta !!!                                             Pentru mai multe detalii contactaţi-ne
Continuitatea pe piaţă se justifică prin succesele obţinute, prin adaptarea la cerinţele şi nevoile clienţilor şi satisfacerea solicitărilor acestora.
Un mod foarte important de a ne ajuta clientii il constituie transportarea marfii pana la domiciliul acestora si daca este cazul descarcarea materialelor se poate face mecanizat.